Wim Speek

Samen met Laura van Doorn ben ik in 2005 gestart met Kerngroep. Mijn ambitie met Kerngroep is je te inspireren bij het realiseren van jouw visie en doelen. Onze passie is het bewegen van medewerkers, teams en organisaties door te sleutelen aan houding, gedrag, vaardigheden en competenties. Binnen onze organisatie is mijn rol die van directeur en trainer-coach. Daarbij ben ik verantwoordelijk voor commercie en algemene zaken. Als trainer-coach verzorg ik maatwerk trainings- en coachingstrajecten en persoonlijke coaching.

Ook ben ik gecertificeerd voor DISC gedragsanalyses en drijfverenanalyses.

Stijl

Ik ben een positief kritische sparringpartner, die directie, management en medewerkers aanzet tot nadenken en handelen omtrent het bereiken van hun (persoonlijke) visie en ambities. Ik confronteer graag op een positieve manier. Met respect, humor, inlevingsvermogen en oog voor het beoogde resultaat. Een door Kerngroep begeleide organisatie, team of individu die zichtbare vooruitgang boekt geeft mij energie.

Expertisegebieden

Ontwikkelprogramma’s over cultuurverandering, commercie, klantgerichtheid en communicatie.

Branches

Ervaring in en met: bancaire sector, makelaardij, verzekeraars, groothandel en horeca

Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over een resultaatgericht programma dat direct toepasbaar is in de praktijk.
Contact