Werkgebied

Kerngroep Training & Consulting is gevestigd in Ressen (bij Nijmegen). Ons werkgebied is echter breed: wij verzorgen maatwerk trainingen en coaching door het hele land.  Omdat iedere organisatie uniek is, komen we samen met jou tot maatwerkoplossingen die écht werken. Bekijk eens ons aanbod aan incompany trainingen, ontwikkelprogramma’s persoonlijke ontwikkeling, coaching, teamontwikkeling en open- en individuele training.


Afstand vormt geen belemmering

Kerngroep levert trainingsprogramma’s incompany: bij jou op locatie met je eigen collega’s. Afstand vormt voor ons geen belemmering. Of je bedrijf in Friesland gevestigd is of in Limburg, dat maakt voor ons geen verschil. Geef je toch de voorkeur aan een andere omgeving? Dat is geen probleem, wij verzorgen onze ontwikkelprogramma’s op iedere gewenste locatie in het hele land.

Jarenlange ervaring in vele branches 

Kerngroep heeft jarenlange ervaring met trainingen en coachingsprogramma’s in de volgende branches, voor bedrijven gevestigd door heel Nederland:

  • Technische sector (projectleiders, inspecteurs, engineers, accountmanagers, adviseurs);
  • Industrie;
  • Financiële dienstverlening (banken, verzekeraars, incassobureaus, accountants, financiële instellingen;
  • Woningcorporaties, Makelaardij;
  • Zorgsector, Zorg gerelateerde organisaties (consulenten, adviseurs, projectleiders, teamleiders, management);
  • Groothandelsbedrijven, Technische Groothandel.

Over Kerngroep Training & Consulting

Ons hart ligt bij het in beweging krijgen van mensen, teams en organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling begint bij zelfinzicht en bewust zijn. Vanuit inzicht in drijfveren, karakter (gedrag) en vaardigheden kunnen talenten van mensen worden aangesproken. Wil je meer weten over onze ontwikkelprogramma’s? Neem dan eens contact met ons op via het contactformulier, of bel naar (0481) 45 01 60.

Wij bieden onder andere ontwikkelprogramma’s aan op het gebied van communicatievaardigheden, teamontwikkeling, klantgerichtheid & verkooptechnieken, effectiviteitstrainingen , managementvaardigheden en leiderschap.

Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op
Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?