Kerngroep Training en Consulting

Over ons:

Onze Missie

Onze Missie is het op gang brengen van duurzame gedragsverandering binnen organisaties.
Kerngroep werkt daarbij van binnen naar buiten en van buiten naar binnen.

Onze vier pijlers

Om dit te bereiken, werken we met onze klanten aan leiderschap, teamontwikkeling, persoonlijke ontwikkeling en commercie.

Wij zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling start bij zelfinzicht en bewust zijn. Vanuit inzicht in drijfveren en gedragsstijlen, werken mensen meer vanuit hun potentieel. Door deze bewustwording ontstaan mogelijkheden om je eigen gedrag te veranderen en om meer met je kwaliteiten te doen. Binnen teams leidt dit inzicht tot meer begrip en een betere samenwerking. Teamleden kunnen bewust hun rol pakken en zo bijdragen aan het teamdoel. Leiders kunnen hierdoor verbindender sturen, managen en coachen.

We geloven in authentiek zijn, bij jezelf blijven. Maar ook dat je buiten je comfortzone meer leert en jezelf sneller ontwikkelt, doordat je met meer situaties effectief om kunt gaan. Door hierbij ook te werken aan persoonlijke overtuigingen leren mensen om hun verantwoordelijkheid te nemen en zelf keuzes te maken.

Mensen die vanuit hun potentieel werken en op hun intrinsieke motivatie worden aangesproken, presteren beter. Dit leidt tot sterkere mensen, betere teams en organisaties en daardoor tot meer tevreden klanten.

Leiders vormen de spil; zij faciliteren het ontwikkelproces van hun mensen en teams. Daarom geloven wij dat organisaties met goed leiderschap het potentieel van hun mensen en teams weten te benutten en daardoor als organisatie het verschil maken.

 

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?