Kerngroep

Trainingen

×
kerngroep-persoonlijk-leiderschap-training

Persoonlijk leiderschap

Bij persoonlijk leiderschap werken jouw passie en motivatie, overtuigingen en gedragingen optimaal samen om jouw doelen te bereiken.

kerngroep-ambassadeurschap-training

Ambassadeurschap

De training Ambassadeurschap gaat over trots zijn op de organisatie. Je wordt bewust van jouw rol als ambassadeur en leert deze in te zetten.

kerngroep-feedback-training

Feedback training

In deze training leer je feedback zo te geven dat de ander het kan ontvangen. Voor een goede en effectieve samenwerking.

kerngroep-adviesvaardigheden-training

Adviesvaardigheden

Tijdens de training Adviesvaardigheden krijg je inzicht in je eigen drijfveren en (basis) stijl van communiceren als adviseur of consultant.

effectief-communiceren-Kerngroep

Effectief communiceren

Tijdens de training krijg je handvatten aangereikt waarmee je de gedragsstijl van de ander bij de start van een gesprek al herkent.

Teamontwikkeling-training-kerngroep

Teamontwikkeling

Kerngroep begeleidt en coacht teams vanuit een duidelijke visie en een systemische benadering. Voor een fijne samenwerking.

maatwerk-training-Kerngroep
Op de locatie van jou voorkeur

Maatwerk trainingen

Kerngroep verzorgt trainingen op de locatie van jou voorkeur. Iedere organisatie is uniek en wil zich op een eigen manier ontwikkelen. Onze kracht is het leveren van maatwerk. De leerdoelen en beoogde resultaten van jouw organisatie en teams staan bij ons centraal.

Neem contact op