Training omgeving Arnhem en Nijmegen

Bevindt jouw organisatie zich in de omgeving van Arnhem en Nijmegen en heb je vragen over cultuurverandering, ontwikkeling van medewerkers en teams? Denk je dat training, coaching of een ontwikkelprogramma voor jou en jouw bedrijf de oplossing kan zijn? De specialisten van Kerngroep Training & Consulting gaan graag met je in gesprek om samen met jou de doelstellingen en beoogde resultaten van je bedrijf in kaart te brengen. Vanuit een creatief en praktisch-gericht plan van aanpak werken wij samen aan het realiseren van deze doelen.
Bekijk ons aanbod aan incompany trainingen, coaching, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en individuele training om te zien welke mogelijkheden Kerngroep jouw organisatie te bieden heeft. Wij zijn gevestigd in Ressen; een mooie uitvalsbasis tussen Arnhem en Nijmegen.

Incompany training

Is je bedrijf gevestigd in de omgeving van Arnhem en Nijmegen? Je kunt onze trainingen op locatie laten faciliteren. Het voordeel van deze inhouse training is natuurlijk dat je reistijd en reiskosten bespaart. De incompany programma’s die wij verzorgen zijn gerelateerd aan: teamontwikkeling, klantgerichtheid & verkooptechnieken, effectiviteitstrainingen, managementvaardigheden, leiderschap en communicatietrainingen. Kijk bij het overzicht van onze Incompany trainingsprogramma’s om een beeld te krijgen van de mogelijkheden van Kerngroep Training & Consulting.

Coaching omgeving Arnhem en Nijmegen

Wil je meer voldoening halen uit je werk of je werk beter kunnen uitvoeren? Wil je inzicht krijgen in je gedrag, drijfveren, talenten en eventueel belemmerende overtuigingen? Met een coach van Kerngroep word je je bewust van je persoonlijke eigenschappen. Je werk naar een positieve mindset om je persoonlijke doelen te behalen en je vaardigheden en competenties te verbeteren. Bekijk ons aanbod aan coaching, zoals het Coach de coach programma, Coaching on the job, Persoonlijke coaching, Persoonlijk ontwikkeltraject.

Een succesvol team

Een succesvol team weet: 1 + 1 = 3. Hoe goed weet jouw team elkaar te vinden en elkaars kwaliteiten te benutten om gezamenlijke doelen en resultaten te behalen? Met het programma teamontwikkeling brengen we samen met jou en jouw team de teamvolwassenheid in kaart. De kwaliteiten en valkuilen van jouw team worden zichtbaar en samen wordt vanuit de teamontwikkelvraag gewerkt aan de groei en verdere professionalisering van jouw team. Ga samen met jouw team en de ervaren teamcoaches van Kerngroep op ontdekkingsreis om jouw gezamenlijke teamdoelen te bereiken.

Over Kerngroep Training & Consulting

De trainers en coaches van Kerngroep hebben jarenlange ervaring met trainingen en coachingsprogramma’s in de volgende branches, voor bedrijven gevestigd door heel Nederland:

 • Technische sector (projectleiders, inspecteurs, engineers, accountmanagers, adviseurs)
 • Industrie
 • Financiële dienstverlening (banken, verzekeraars, incassobureaus, accountants, financiële instellingen
 • Woningcorporaties, Makelaardij
 • Zorgsector, Zorg gerelateerde organisaties (consulenten, adviseurs, projectleiders, teamleiders, management)
 • Groothandels, Technische Groothandel
  Horeca

Meer weten over een training in Nijmegen en omgeving?

Het hart van Kerngroep Training & Consulting ligt bij het in beweging krijgen van mensen, teams en organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling begint bij zelfinzicht en zelfbewustzijn. Vanuit inzicht in drijfveren, karakter (gedrag) en vaardigheden kunnen talenten van mensen worden aangesproken. Wil je meer weten over trainingen in de omgeving van Arnhem en Nijmegen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Interesse? Neem contact op
Snel, eenvoudig en vrijblijvend offerte aanvragen voor
 1. Naam *

 2. Organisatie

 3. E-mailadres *

 4. Telefoonnummer

 5. Aantal personen

 6. Datum


Laura van Doorn

Laura van Doorn
Trainer / Coach

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?
training-omgeving-arnhem-en-nijmegen