Training Nijmegen

Kerngroep Training & Consulting is gevestigd in Ressen bij Nijmegen. Wilt u een training volgen in Nijmegen en omgeving? Wij verzorgen maatwerk trainingen. Zo verzorgen wij onder andere incompany trainingen, ontwikkelprogramma’s persoonlijke ontwikkeling, coaching, teamontwikkeling en open- en individuele trainingen.


Incompany training Nijmegen

Heeft u een bedrijf in Nijmegen of omgeving? Dan verzorgen wij graag een incompany training bij u op locatie in Nijmegen en omgeving. Van trainingen op het gebied van communicatievaardigheden, teamontwikkeling, klantgerichtheid en verkooptechnieken tot effectiviteitstrainingen en trainingen op het gebied van managementvaardigheden en leiderschap. Bekijk ons aanbod aan incompany trainingen voor een volledig overzicht.

Persoonlijke ontwikkeling: trainingen Nijmegen

Werk aan uw persoonlijke ontwikkeling met assessmentinstrumenten en trainingen van Kerngroep: word u bewust van uw eigen gedrag, drijfveren en competenties. Dit zijn enkele mogelijkheden om uw volledig potentieel te benutten. Wat wilt u precies ontwikkelen? Welke capaciteiten bezit u al om uw doel te bereiken en wat is er nog nodig? Deze vragen komen voorbij in uw ontwikkeltraject bij Kerngroep.

Coaching Nijmegen

Haal het beste uit uzelf met een coaching van Kerngroep, om meer voldoening uit uw werk te kunnen halen of meer met uw werk te kunnen doen. Maak kennis met onze mogelijkheden voor Persoonlijke Coaching, Coaching on the Job en Coach the Coach.

Teamontwikkeling Nijmegen

Wilt u het beste uit uw team halen? Doorloop dan met uw team een teamontwikkelprogramma bij Kerngroep. Een team doorloopt diverse stadia van teamontwikkeling: iedere fase van ontwikkeling vraagt om andere gedrag en denken. Zowel van de teamleden als van de teammanager. Bekijk onze programma´s op het gebied van teamontwikkeling / teamcoaching en onze teamdagen door teamtraining.

Open- en individuele training Nijmegen

Alle trainingen van Kerngroep kunnen ook voor individuele deelnemers verzorgd worden. Het kan voorkomen dat de training pas over enkele maanden plaats vindt en de deelnemer moet nú getraind worden. Of de deelnemer heeft behoefte aan enkele onderdelen van een bepaalde open training, en niet aan de volledige training. Het kan ook zijn dat een deelnemer getraind dient te worden in onderdelen uit twee of drie verschillende trainingen.

Over Kerngroep Training & Consulting

Ons hart ligt bij het in beweging krijgen van mensen, teams en organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling begint bij zelfinzicht en bewust zijn. Vanuit inzicht in drijfveren, karakter (gedrag) en vaardigheden kunnen talenten van mensen worden aangesproken. Wilt u meer weten over trainingen in en rond Nijmegen? Neem dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?