Training Klantgerichtheid

Kerngroep Training & Consulting biedt verschillende trainingen op het gebied van klantgerichtheid aan. Klantgerichtheid lijkt vanzelfsprekend maar wordt door klanten vaak als onderscheidend ervaren. Gewoon goed doen is een kunst! Hoe geven uw medewerkers invulling aan klantgerichtheid in uw organisatie? In de verschillende trainingen wordt ingezoomd op vaardigheden die bijdragen aan succesvol gedrag van medewerkers in contact met klanten in de voorkomende situaties.


Vergroot de klantgerichtheid in uw organisatie

Elke medewerker levert persoonlijk een bijdrage aan klantgerichtheid. Het start met bewustwording dat achter elk handelen een klant zit. De volgende stap is het inzetten en doen. Hiervoor is het van belang dat de benodigde vaardigheden ontwikkeld worden zodat klantgericht handelen en de positieve beleving bij de klant zichtbaar en voelbaar worden. Een klantgerichte houding en het bijpassende gedrag leiden tot tevreden klanten en tevreden medewerkers.

Het aanbod in trainingen op dit vlak is dan ook divers. Welke training uw medewerker nodig heeft, hangt af van ervaring, functie en het takenpakket. Hieronder vindt u het scala aan klantgerichtheidstrainingen.

Trainingen klantgerichtheid Kerngroep Training & Consulting

Met de volgende trainingen versterkt u de competentie klantgerichtheid:

Onze trainingen zijn zowel incompany als op elke andere gewenste locatie te volgen.

 

Branchegerichte trainingen klantgerichtheid

Kerngroep Training & Consulting heeft jarenlange ervaring in verschillende branches. Wilt u er ook voor zorgen dat uw medewerkers klantgerichter wordt?  Volg dan een training op het gebied van klantgerichtheid bij Kerngroep Training & Consulting. Wij hebben ervaring binnen de volgende branches:

 • Technische sector (projectleiders, inspecteurs, engineers, accountmanagers, adviseurs);
 • Industrie;
 • Financiële dienstverlening (banken, verzekeraars, incassobureaus, accountants, financiële instellingen;
 • Woningcorporaties, Makelaardij;
 • Zorgsector, Zorg gerelateerde organisaties (consulenten, adviseurs, projectleiders, teamleiders, management);
 • Groothandelsbedrijven, Technische Groothandel;

Boei je publiek

Schrijf je regelmatig brieven, e-mails, voorstellen of rapporten? Vind je het lastig om jouw boodschap helder op papier te zetten met een toon die past bij jouw doelgroep? Met de persoonlijke training Klantgericht en doelgericht schrijven krijg je handvatten waarmee je je schriftelijke vaardigheden op het gebied van brieven, e-mails en offertes verbetert.

Vanuit de lezer leren schrijven

Als je weet wat voor een schrijver je bent en wat je sterke punten en valkuilen zijn, dan kun je pas effectief schrijven. Want bij de een zit het probleem in de opbouw van een stuk, terwijl de ander het lastig vindt om de relevantie van informatie te bepalen. Of misschien ben je wel gewend om veel woorden te gebruiken en wil je graag leren hoe dat anders kan. Een training Klantgericht en doelgericht schrijven helpt je zeker vooruit.

Doelen van de training Klantgericht en doelgericht schrijven

Tijdens een training Klantgericht en doelgericht schrijven leer je ook hoe je jouw boodschap laat aansluiten op je lezer. Goed opgebouwd, kort en bondig, eigentijds, met de juiste toon en vooral trefzeker. Tijdens deze training staat de dagelijkse praktijk centraal. Daarom werk je met je eigen teksten, zodat je het geleerde de volgende dag al kunt toepassen. Krijg ook het enthousiasme van onze schrijftrainers te pakken, want schrijven kan zo leuk zijn!

Na deze 1-daagse training ben je in staat:

 • Een logische opbouw te hanteren
 • Overtuigend te formuleren
 • Heldere teksten te schrijven
 • Vanuit het perspectief van de klant te schrijven
 • Weet je de juiste toon te treffen

Meer weten over de training Klantgericht en doelgericht schrijven?

Heb je vragen over de training Klantgericht en doelgericht schrijven, wil je graag een training boeken en meer praktische tips? Volg dan een Incompany Training Klantgericht en Doelgericht Schrijven bij Kerngroep. Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in andere Incompany trainingen van Kerngroep? Neem dan contact met ons op.

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?