Training Deventer

Zit uw bedrijf in Deventer en heeft u een vraag over cultuurverandering, ontwikkeling van uw medewerkers en teams? En denkt u dat training, coaching of een ontwikkelprogramma voor u de oplossing is? De specialisten van Kerngroep Training & Consulting gaan graag met u in gesprek om uw vraag, doelstellingen en beoogde resultaten in kaart te brengen. Vanuit een creatief en praktisch-gericht plan van aanpak werken wij graag met u samen aan het realiseren van uw doelen. Bekijk eens ons aanbod aan incompany trainingen, coaching, persoonlijke ontwikkeling, teamontwikkeling en individuele training in Deventer en omgeving om te zien welke mogelijkheden Kerngroep u biedt.

Incompany training Deventer

Is uw bedrijf gevestigd in Deventer? U kunt onze incompany trainingen bij u op locatie in Deventer en omgeving laten faciliteren. De incompany programma’s die wij voor u kunnen verzorgen zijn gerelateerd aan:

 • Teamontwikkeling
 • Klantgerichtheid & verkooptechnieken
 • Effectiviteitstrainingen
 • Managementvaardigheden
 • Leiderschap
 • Communicatietrainingen

Kijk bij het overzicht van onze Incompany trainingprogramma’s om een beeld te krijgen van de mogelijkheden bij Kerngroep Training & Consulting.

Coaching Deventer

Meer voldoening halen uit uw werk of uw werk beter kunnen doen? Krijg inzicht in uw gedrag, drijfveren, talenten en overtuigingspatroon. Vanuit bewustwording, naar een positieve mindset en inzet van succesvol gedrag werkt u aan het behalen van persoonlijke doelen, het verbeteren van vaardigheden en competenties. Bekijk eens ons aanbod aan coaching, zoals het Coach de coach programma, Coaching on the job of Persoonlijke coaching.

Een succesvol team

Een succesvol team weet: 1 + 1 = 3. Hoe goed weet uw team elkaar te vinden en te benutten in het behalen van gezamenlijke doelen en resultaten? Met het programma teamontwikkeling brengen we samen met u en uw team de teamvolwassenheid in kaart. De kwaliteiten en valkuilen worden zichtbaar en samen wordt vanuit uw teamontwikkelvraag gewerkt aan de groei en verdere professionalisering van het team. Ga samen met uw team en de ervaren teamcoaches van Kerngroep op ontdekkingsreis om uw gezamenlijke teamdoelen te bereiken.

Over Kerngroep Training & Consulting

De trainers en coaches van Kerngroep hebben jarenlange ervaring met trainingen en coachingsprogramma’s in de volgende branches, voor bedrijven gevestigd door heel Nederland:

 • Technische sector (projectleiders, inspecteurs, engineers, accountmanagers, adviseurs);
 • Industrie;
 • Financiële dienstverlening (banken, verzekeraars, incassobureaus, accountants, financiële instellingen;
 • Woningcorporaties, Makelaardij;
 • Zorgsector, Zorg gerelateerde organisaties (consulenten, adviseurs, projectleiders, teamleiders, management);
 • Groothandelsbedrijven, Technische Groothandel;
 • Horeca.

Bedrijven en organisaties uit andere branches zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Meer weten over een training in Deventer en omgeving?

Het hart van Kerngroep Training & Consulting ligt bij het in beweging krijgen van mensen, teams en organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling begint bij zelfinzicht en bewust zijn. Vanuit inzicht in drijfveren, karakter (gedrag) en vaardigheden kunnen talenten van mensen worden aangesproken. Wilt u meer weten over trainingen in of rondom Deventer? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?