Training De Commerciële Professional

Wil jij jouw commerciële vaardigheden vergroten? Als professional binnen je vakgebied ben jij de deskundige en zeer goed in staat om als expert op te treden. In het contact met je klanten zie je waarschijnlijk genoeg commerciële kansen maar hoe ga je daar het meest effectief mee om? Wil je jouw commerciële vaardigheden en denken vergroten en leren om kansen die zich voordoen ook te verzilveren? De incompany training De Commerciële Professional van Kerngroep draagt bij aan een grotere commerciële slagvaardigheid binnen jouw specialisme.

Vergroot je commerciële succes met jouw expertise en kracht

De salestraining De Commerciële professional is bedoeld om je bewust te maken van jouw rol binnen het commerciële proces en hoe je daar middels je gedrag effectief invloed op kan uitoefenen. Tijdens de training worden de verschillende gedragsstijlen in kaart gebracht. Dit wordt gedaan met behulp van een DISC gedragsanalyse. Deze analyse geeft een beeld van hoe iemand zich bij voorkeur gedraagt en reageert op zijn of haar omgeving. Door inzicht te krijgen in je eigen gedragsstijl en dat van klanten, leer je hoe je met jouw expertise en kennis het beste op de ander kan aansluiten.

Verder gaan we tijdens de training aan de slag met hoe je zelfverzekerd een gesprek opent en voert. Daarbij leer je in te spelen op de gedragsstijlen van de klant, verkoopkansen en behoeften te herken en daarop door te pakken. Ook gaan we aan de slag met hoe je het beste om kan gaan met weerstand. Tijdens het leren en verbeteren van je commerciële vaardigheden wordt er direct de vertaling gemaakt naar jouw dagelijks werk. Hierdoor kan je de praktische handvatten vanuit de training direct de volgende dag inzetten.

Wat kan je verwachten van de training?

Deze 2-daagse training is geschikt voor groepen tot 10 deelnemers. Na de training De Commerciële Professional ken je de opbouw van het commerciële gesprek en weet je op authentieke wijze verbinding te maken met de klant. Je leert te luisteren naar de klant en bent in staat door te vragen om de klantbehoeften te bepalen en hierop in te spelen. Daarnaast weet je na afloop hoe je jouw organisatie, producten of diensten en jezelf overtuigend kan presenteren en weet je commerciële kansen om te zetten in opdrachten.

Meer informatie over de training De Commerciële Professional

Wil je meer weten over de training De Commerciële Professional van Kerngroep en wat wij voor jouw team en organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden. Naast de training De Commerciële Professional, bieden wij meerdere (incompany) trainingen. Benieuwd naar ons aanbod, kijk voor meer informatie op onze site.

Interesse? Neem contact op
Snel, eenvoudig en vrijblijvend offerte aanvragen voor
  1. Naam *

  2. Organisatie

  3. E-mailadres *

  4. Telefoonnummer

  5. Aantal personen

  6. Datum


Eva de Ridder

Eva van de Ridder
Trainer / Coach

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?
training-de-commerciele-professional