Training Arnhem

Kerngroep Training & Consulting verzorgt maatwerk trainingen in en rondom Arnhem. Wilt u een training volgen op het gebied van communicatievaardigheden, teamontwikkeling, klantgerichtheid en verkooptechnieken, managementvaardigheden of leiderschap? Bekijk eens ons aanbod aan trainingprogramma’s om een beeld te krijgen van de mogelijkheden die Kerngroep biedt.

Trainingen persoonlijke ontwikkeling Arnhem 

Wilt u werken aan uw persoonlijke ontwikkeling? Dat kan met een training van Kerngroep. Hierbij kunt u onder andere denken aan: een training Feedback geven en ontvangen, training Timemanagement, training Persoonlijk Leiderschap en Effectief Leidinggeven. Wij reizen graag met u mee tijdens uw persoonlijk ontwikkeltraject.

Coaching Arnhem

Wilt u meer voldoening uit uw werk halen of uw werk beter kunnen doen? Leer uw gedrag, drijfveren talenten en belemmerende overtuigingen kennen met coaching door Kerngroep. Haal het beste uit uzelf of uw medewerkers met coaching door een ervaren Kerngroep-coach.

Incompany training Arnhem

Heeft u een bedrijf in Arnhem en omgeving en wilt u een training volgen? Wij verzorgen incompany trainingen in Arnhem en omgeving. De dagelijkse praktijk staat centraal tijdens onze trainingen. We maken praktijkvoorbeelden herkenbaar en leerzaam, waardoor nieuw opgedane inzichten direct toegepast kunnen worden. Wij geven incompany trainingen op het gebied van: communicatievaardigheden, klantgerichtheid en verkooptechnieken, teamontwikkeling, managementvaardigheden en leiderschap. Bekijk eens ons aanbod aan incompany trainingen.

Teamontwikkeling Arnhem

Een team met bevlogen mensen, dat resultaatverantwoordelijk is en dat elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geeft: Welke organisatie wil dat nou niet? In de praktijk zijn de meeste teams nog niet zo ver. De teamontwikkelprogramma’s van Kerngroep kunnen hieraan een belangrijke bijdrage leveren. Bent u op zoek naar een programma op het gebied van teamontwikkeling in Arnhem en omgeving? Neem eens een kijkje bij ons trainingsaanbod.

Open en individuele training Arnhem

Wij verzorgen ook trainingen voor individuele deelnemers. Wanneer een deelnemer behoefte heeft aan bepaalde onderdelen uit verschillende trainingen, of maar aan een gedeelte uit een bepaalde training kan voor deze vorm van trainen gekozen worden. Tijdsduur kan ook een rol spelen: de training vindt pas over een paar maanden plaatsvindt, maar de deelnemer moet nú getraind worden.

Over Kerngroep Training & Consulting

Kerngroep Training & Consulting is gevestigd in Ressen. Wij zorgen trainingen door het hele land. Ons hart ligt bij het in beweging krijgen van mensen, teams en organisaties. Wij zijn ervan overtuigd dat ontwikkeling begint bij zelfinzicht en bewust zijn. Vanuit inzicht in drijfveren, karakter (gedrag) en vaardigheden kunnen talenten van mensen worden aangesproken. Wilt u meer weten over trainingen in en rond Arnhem? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden. Neem contact met ons op via het contactformulier, of bel naar (0481) 45 01 60.

 

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?