Teamontwikkeling

Een team dat uit bevlogen mensen bestaat, resultaatverantwoordelijk is, dat elkaar gevraagd en ongevraagd feedback geeft, van elkaar leert en nieuwe dingen met elkaar verzint. Welke organisatie wil dat niet?

In de praktijk zijn de meeste teams nog niet zo ver. In sommige teams (of groepen) gaat dit ook nooit gebeuren. Als mensen elkaar niet nodig hebben of niet afhankelijk van elkaar zijn in het werk, is het de vraag of er een noodzaak is om te veranderen.

Wisselwerking tussen teamleden, leidinggevende(n) en context

In andere teams loopt het best aardig, maar het kan beter. Er is miscommunicatie en mensen praten over in plaats van met elkaar. Doelen worden niet of met veel moeite gehaald of de kwaliteit van het werk is onder de maat. Herkenbaar? Interessant is dan om te kijken hoe het team dit samen in stand houdt en wat hen dit (onbewust) oplevert. Wat hoeven ze hierdoor niet te doen? In onze ervaring gaat het ook nooit over oorzaak en gevolg. Er is altijd sprake van een wisselwerking tussen de teamleden, leidinggevende(n) en de context. Daarom coacht Kerngroep teams vanuit een visie en hebben wij ook zo onze overtuigingen over teamontwikkeling.

Wilt u het beste uit uw team halen door middel van teamontwikkeling? Ga met een van onze ervaren trainers in gesprek en ontdek in welke fase uw team zit en wat er aan de hand zou kunnen zijn.

 

Interesse? Neem contact op
Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?