Teamdagen & teamtraining

Teamontwikkeling en teamtraining maakt teams effectiever en sterker in het behalen van hun doelstellingen. Dat lukt met name wanneer een bepaald aspect in de samenwerking, interactie of communicatie wordt verbeterd. Kerngroep Training & Consulting biedt je maatwerk teamtrainingen en teamdagen die je team verder brengen.

Onderwerpen voor teamdagen en teamtrainingen

Tijdens teamdagen en teamtrainingen behandelen we onderwerpen zoals:

 • het versterken van onderling vertrouwen
 • elkaar beter leren kennen
 • elkaars kwaliteiten optimaal benutten
 • het bevorderen van wederzijds begrip
 • elkaar aanspreken op prestaties
 • feedback geven en ontvangen

Daarbij leert je team openheid te creƫren, concrete afspraken te maken en krijg je inzicht in gedragspatronen van de ander en in de gedragspatronen van jezelf.

Waar ligt er ruimte voor verbetering in jouw team?

Wij helpen je met teamdagen en teamtrainingen op maat. Kies een thema dat van belang is voor de prestaties jouw team. Ook wanneer het niet geheel duidelijk is waar de pijnpunten binnen je team liggen, kunnen wij je ondersteunen. Na de intake ontwikkelen wij een op maat gemaakt programma. De duur van de training hangt af van de doelstellingen en wordt in onderling overleg afgestemd.

Je werkt tijdens de training met diverse inzichts- en ervaringsoefeningen. Jouw mensen leren meestal vooral door zelf te ervaren. Bij onze trainingen kan dat op een leuke, luchtige en veilige manier. Pluk na een teamdag of teamtraining de vruchten van concrete werkafspraken en individuele acties en kom verder! Kerngroep hecht veel waarde aan borging. Alle trainingen worden dan ook afgesloten met een evaluatie waarbij doel, proces en borging centraal staat.

Meer informatie over teamdagen en teamtraining

Samen sta je sterker. Wil je meer weten over teamdagen en teamtrainingen bij Kerngroep? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor het opbouwen van je team. Kijk ook bij onze andere trainingen voor teams, bijvoorbeeld Teamontwikkeling door teamcoaching en Intervisie.

Interesse? Neem contact op
Snel, eenvoudig en vrijblijvend offerte aanvragen voor
 1. Naam *

 2. Organisatie

 3. E-mailadres *

 4. Telefoonnummer

 5. Aantal personen

 6. Datum


Tatsiana van Neerbos

Tatsiana van Neerbos
Trainer - Coach

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?
teamdagen-teamtraining