Teamcoaching in Almere

Doelgerichte teamcoaching in Almere

Kerngroep Training & Consulting levert maatwerk teamcoaching door het hele land, waaronder ook in Almere. Ontwikkel uw team ook met doelgerichte teamcoaching voor uw team met de coaches van Kerngroep.

 

Wanneer teamcoaching?

Steeds meer professionele teams schakelen een externe teamcoach in. Teamcoaching zorgt voor structurele teamontwikkeling en verbetering van teamprestaties wanneer een team bijvoorbeeld:

  • als los zand aan elkaar hangt;
  • de aanwezige potentie onvoldoende benut of onder de maat presteert;
  • beheerst wordt door onderliggende fricties en conflicten;
  • binnen een korte tijd veranderingen binnen het bedrijf moet implementeren;
  • resultaatloos vergadert en ineffectief communiceert;
  • onvoldoende zelfsturend is.

Wilt u een volgende stap maken met u team, laat uw team dan coachen door een Kerngroep teamcoach.

Doel & resultaat van teamcoaching

Het doel en resultaat van teamcoaching wordt bepaald door uw team en is onderdeel van de teamcoaching. Wij houden rekening met de teamontwikkelingsfase waarin een team zich bevindt en met de aanwezige capaciteiten binnen een team. De teamcoach maakt samen met het team een sterkte/zwakte analyse. Enerzijds kijken we naar wat er al is dat het team helpt om het gewenste doel te bereiken. Anderzijds gaat het om het identificeren van wat er nog ontbreekt. Wat houdt het team tegen hun doelen te bereiken? Wat levert de huidige manier van werken precies op en wat wordt er met het huidige gedrag vermeden? Hierdoor wordt snel duidelijk wat uw team nodig heeft, of nog moet leren om optimaal te gaan werken. Samen maken we hiervoor een effectief teamontwikkelingsplan. Onze ervaren teamcoaches laten uw team groeien naar de gewenste doelstellingen.

Meer informatie over teamcoaching in Almere

De duur van de coaching hangt af van het doel dat het team wil bereiken. Dit loopt van korte bijeenkomsten tot meerdaagse coachingssessies met een teamcoach waarbij telkens een ander leerpunt of thema centraal staat. De teamcoaching kan incompany plaatsvinden bij uw bedrijf in Almere, maar ook op elke andere gewenste locatie. Wilt u meer weten over teamcoaching en de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?