Tatsiana van Neerbos

Tatsiana van Neerbos is sinds 2015 teamtrainer- coach bij Kerngroep. Zij houdt zich sinds 2010 al bezig met het trainen en coachen van teams.

Expertisegebieden

Zij begeleidt teams in het ontwikkelen van communicatieve en commerciële vaardigheden, persoonlijke effectiviteit, persoonlijk leiderschap, coaching vaardigheden en bij complexe teamissues. Daarnaast coacht zij managers en medewerkers op persoonlijke ontwikkeling in werkgerelateerde context.

Stijl

Haar stijl is energiek en positief confronterend. Ze houdt teams een spiegel voor op alle niveaus van de ijsberg: Waar gaat het hart echt sneller van kloppen? Wat belemmert teamleden om het te doen? Welke vaardigheden zouden de teamleden willen hebben om het gewenste resultaat te bereiken? Ze laat ervaren wat écht nodig is om tot het gewenste resultaat te komen. Ze neemt teams bij de hand en begeleidt ze stap voor stap bij dit proces. Met humor maakt ze lastige issues bespreekbaar in de groep, zonder af te dwalen van het doel. Leren wordt leuker als er gelachen kan worden. Dit zorgt voor een ontspannen en veilige setting om uit de comfortzone te komen. 

Branches

Tatsiana werkt met teams in diverse branches zoals ICT, zorginstellingen, horeca, gemeenten, productiebedrijven, semi-overheid, banken en verzekeraars.

Tatsiana vertelt over haar passie

“Als kind wilde ik juf of reiziger worden. Als juf leek het me geweldig om anderen iets te leren. Als er iemand om hulp vroeg, was ik de eerste die klaarstond. Het gaf me een goed gevoel om anderen te kunnen en mogen helpen.

Als reiziger wilde ik op zoek naar het avontuur en nieuwe dingen ontdekken. Inmiddels heb ik vele verre en avontuurlijke reizen gemaakt. Iedere reis stap ik uit mijn eigen comfortzone om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe culturen, gewoontes en mensen te ontdekken. Ik krijg daardoor een andere kijk op de wereld, op gedragingen van mensen en op mijn eigen overtuigingen. Dit neem ik mee in mijn werk. Ik merk dat ik vanuit een open mind goed kan aansluiten op de belevingswereld van een ander.

Het allerleukste van mijn vak is dat ik mensen en teams daadwerkelijk zie groeien. Iets wat voor de training of coaching een lastig of onbereikbaar doel was, ligt ineens binnen handbereik. Van ‘dit gaat ons niet lukken’ naar ‘we kunnen dit’, geeft mij veel energie. Ik vind het mooi als ieders potentieel benut wordt en het resultaat daarvan zichtbaar wordt. Ja, ik geloof dat je kunt bereiken wat je maar wilt. Vanuit je passie is elk doel te bereiken. En daar help ik je graag bij.”

Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over een resultaatgericht programma dat direct toepasbaar is in de praktijk.
Contact