Leiderschap

Interesse? Neem contact op

Training Persoonlijk Leiderschap

U wilt leiderschap nemen over uw leven. U wilt zowel uzelf als uw omgeving op een positieve manier beïnvloeden en uw talenten benutten. U bent benieuwd naar wie u bent, waar uw talenten liggen en hoe u uzelf kunt ontwikkelen, zowel zakelijk als privé. U bent op zoek naar een goede balans in uw leven en wilt uw aandacht en tijd besteden aan zaken die er toe doen. Als u zich hierin herkent dan is de training Persoonlijk Leiderschap geschikt voor u.

In deze leiderschapstraining krijgt u inzicht in wie u bent, wat u doet en waarom u dat doet. Daarnaast leert u ook om anderen beter te begrijpen. Met behulp van persoonlijke leerdoelen, gedrag- en drijfveren analyses, reflectie en interactieve opdrachten ontwikkelt u uzelf. U leert beter naar uzelf en uw omgeving te luisteren en leiderschap te nemen over uw eigen leven.

Doelen van de training Persoonlijk Leiderschap 

In de training Persoonlijk Leiderschap formuleert u aan de hand van concrete aanwijzingen uw persoonlijke leerdoelen. U krijgt inzicht in uw eigen gedrag, handelen, kwaliteiten, talenten, belemmeringen en overtuigingen. Daarnaast leert u open en helder te communiceren. U leert welk gedrag voor u het meest effectief is en hoe u dit inzet. Na de training Persoonlijk Leiderschap hebt u inzicht en het juiste gereedschap om uzelf en anderen op een positieve manier te leiden.

Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op
Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?