Persoonlijke ontwikkeling

Word u bewust van uw eigen gedrag, drijfveren en competenties. Het zijn dé voorwaarden om uw volledige potentieel te kunnen benutten. Kerngroep reist met u mee tijdens uw persoonlijke ontwikkelingstraject.

Start uw persoonlijk ontwikkeltraject

Wat wilt u precies ontwikkelen? Wat bezit u al aan capaciteiten om uw doel te bereiken, en wat is er nog nodig? Het zijn belangrijke vragen die voorbij komen tijdens uw persoonlijk ontwikkeltraject. Samen met onze trainers werkt u aan antwoorden én uw toekomst. In samenwerking met uw trainer bepaald u uw leerroute en interventies die passen bij uw ontwikkelbehoefte.

Bij Kerngroep geloven we dat je het meeste leert in de praktijk. Leren door experimenteren. Daarom bestaat een leerroute vrijwel nooit uit alleen klassikale trainingen. Andere methoden die we inzetten om in de praktijk te leren zijn e-coaching op uw werkplek, meereizen en intervisie.

Uw tijd is kostbaar. Daarom krijgt u theorie vooraf aangereikt via uw persoonlijke en digitale Kerngroep leeromgeving. Zo kunt u zich voorbereiden wanneer het u schikt en maken we uw persoonlijke ontwikkeltraject nog effectiever.

Interesse? Neem contact op

Communicatievaardigheden

Klantgerichtheid en Verkooptechnieken

Effectiviteitstrainingen

Managementvaardigheden

Leiderschap

Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op
Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?