Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

Wil je inzicht in jezelf en jezelf ontwikkelen?

Persoonlijke groei begint wat ons betreft bij bewustwording en zelfinzicht; wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Een coachingstraject bij Kerngroep start daarom altijd met een DISC gedrags- en drijfverenanalyse. Een DISC gedragsanalyse geeft inzicht in jouw gedragsstijlen, welk gedrag je laat zien. Hierbij gaat het om de interactie van jou met je omgeving. De drijfverenanalyse maakt helder waarom je doet wat je doet. Wat motiveert je en wat vind je belangrijk in het leven. De combinatie van deze twee analyses geeft een waardevol en compleet beeld. Met deze informatie kan gericht worden gewerkt aan jouw persoonlijke coachvraag.

Persoonlijk ontwikkelbudget inzetten: waar begin je?

Heb jij de beschikking over een persoonlijk ontwikkelbudget en weet je nog niet hoe je dit wilt gaan inzetten? Start dan met inzicht in jouw eigen gedragsstijl en motivatie. Bij Kerngroep kun je online een DISC gedrags- en drijfverenprofiel maken. Samen met één van onze coaches bespreek je vervolgens online jouw profiel na. Jouw vragen staan centraal in het gesprek. De coach helpt jou bij het inzichtelijk krijgen van jouw ontwikkelbehoefte.

Persoonlijke coaching bij Kerngroep

Kerngroep biedt onderstaande mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling:

 • Online coachsessie DISC gedrags- en drijfverenprofiel
 • Een persoonlijk coachtraject
Persoonlijke ontwikkeling en groei

Online coachsessie DISC gedrags- en drijfverenprofiel

Wil jij de periode waar we nu in zitten benutten om stil te staan bij jouw persoonlijke ambities en doorgroeimogelijkheden? Begin dan met zelfinzicht: Maak een DISC gedrags- en drijfverenprofiel en bespreek deze online na met een van onze coaches. Zij geven jou op basis van jouw analyse inzicht in waar je op dit moment staat. Ook krijg je persoonlijke tips, zicht op jouw ontwikkelpunten en kun je richting geven aan jouw volgende stap in het waarmaken van je dromen en ambities.

Een online coachsessie DISC gedrags- en drijfverenprofiel bestaat uit:

 • Een DISC gedragsanalyse

 • Een drijfverenanalyse

 • Persoonlijke online nabespreking van 1,5 uur met een coach

Hoe werkt het?

Je ontvangt per mail een persoonlijke uitnodiging om je DISC gedrags- en drijfverenprofiel online in te vullen. Dit kost je ongeveer 20 minuten. Nadat je het hebt ingevuld, ontvang je op werkdagen binnen 24 uur jouw profiel in de mail. We maken een afspraak met je om het profiel online na te bespreken. De nabespreking is 1,5 uur.

Investering

De investering voor een DISC gedrags- en drijfverenprofiel, inclusief online persoonlijke nabespreking is € 495,- excl. BTW.

"Ontzettend waardevol! Ik heb zoveel over mezelf geleerd en hoe ik dingen anders kan aanpakken. Het is intensief, persoonlijk en praktijkgericht. Dit is de beste investering die in jezelf kunt doen. "

Vincent

Persoonlijk coachtraject bij Kerngroep

In een persoonlijk intakegesprek wordt jouw coachvraag besproken, geanalyseerd en scherp gekregen. Samen met jou wordt het vertrekpunt en de doelstelling afgestemd. Ook is deze intake bedoeld om te bepalen of er een klik is met de persoonlijke coach van Kerngroep.

Een coachtraject van Kerngroep bestaat uit de volgende stappen:

 • Intakegesprek voor het bepalen van je coachvraag

 • Start van het coachtraject: inzetten DISC gedrags- en drijfverenanalyses

 • 3 live-coachings van een dagdeel bij Kerngroep op locatie of online

 • 3 tussentijdse telefonische coach- en afstemmomenten

 • Borging en evaluatie

Onze aanpak

De inhoudelijke coaching is een combinatie van (korte) theorie, bewustwording, inzichts -en ervaringsoefeningen en het koppelen van de inzichten aan de dagelijkse praktijk. Daarnaast is het belangrijk dat voorafgaand en na afloop van elke coaching de meegegeven huiswerkopdracht voor tussendoor serieus en met aandacht wordt uitgevoerd. Hierdoor zal het effect van de coaching een blijvend karakter krijgen.

Tijdspad

Het coachtraject duurt ongeveer 3 tot 4 maanden.

Voor wie is onze persoonlijke coaching bestemd?

Onze coachtrajecten zijn voor degene die bereid zijn tijd en energie in hun eigen ontwikkeling te steken. Onze programma’s zijn intensief, soms confronterend maar altijd gericht op het beantwoorden van jouw coachvraag.

Neem contact met ons op

Wil je meer weten over een persoonlijk coachtraject bij Kerngroep en wat wij voor jou kunnen betekenen? We bespreken graag met jou de mogelijkheden. Naast persoonlijke coaching biedt Kerngroep ook diverse trainingen die jou en je team verder kunnen helpen bij je ontwikkeling.

Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over een resultaatgericht programma dat direct toepasbaar is in de praktijk.

Lees meer

 • DISC gedragsanalyse

  DISC gedragsanalyse

  Wil je inzicht in jouw persoonlijke gedragsstijl?

  Lees meer
 • Drijfverenanalyse

  Drijfverenanalyse

  Wil je inzicht in jouw drijfveren?

  Lees meer

Andere interessante blogs

Bekijk alle blogs
 • De mens als ijsberg: hoe ziet jouw ijsberg eruit?

  Waarom lukt het je niet om een vaardigheid te ontwikkelen?

  Lees meer
 • Doe de challenge: 30 dagen proactief

  Hoe pro actief ben jij?

  Lees meer
Contact