Kerngroep

Kerngroep

Persoonlijke Coaching Arnhem

De mogelijkheden op gebied van persoonlijke ontwikkeling in Arnhem

Ik wil meer weten
×
persoonlijke-coaching-arnhem
Persoonlijk ontwikkelen

Ben je opzoek naar individuele coaching in Arnhem?

Woon je in de omgeving van Arnhem en wil je jezelf graag persoonlijk ontwikkelen? Kerngroep is gevestigd in het landelijke dorp Ressen, in de buurt van Arnhem. Persoonlijke coaching richt zich op het in gang zetten en het versnellen van de door jouw gewenste persoonlijke ontwikkeling. Een persoonlijke coach van Kerngroep helpt je om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke coachvraag. Daarbij kijken we naar wat de kern is van hetgeen jou remt in je persoonlijke groei en helpen we je te ontwikkelen in de door jouw gewenste richting.

Neem contact op

persoonlijke-ontwikkeling-arnhem
Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik

Wil je inzicht in jezelf ontwikkelen?

Persoonlijke groei begint wat ons betreft bij bewustwording en zelfinzicht; wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Een coachingstraject bij Kerngroep start daarom met een DISC gedrags- en drijfverenanalyse. Een DISC gedragsanalyse geeft inzicht in jouw gedragsstijlen, welk gedrag je laat zien. Hierbij gaat het om de interactie van jou met je omgeving. De drijfverenanalyse maakt helder waarom je doet wat je doet. Wat motiveert je en wat vind je belangrijk in het leven. De combinatie van deze twee analyses geeft een waardevol en compleet beeld. Met deze informatie kan gericht worden gewerkt aan jouw persoonlijke coachvraag.

Lees meer over persoonlijke ontwikkeling

persoonlijk-ontwikkelbudget-arnhem
Gedragsstijl en motivatie

Persoonlijk ontwikkelbudget inzetten: waar begin je?

Heb jij de beschikking over een persoonlijk ontwikkelbudget en weet je nog niet hoe je dit wilt gaan inzetten? Start dan met inzicht in jouw eigen gedragsstijl en motivatie. Bij Kerngroep kun je online een DISC gedrags- en drijfverenprofiel maken. Samen met één van onze coaches bespreek je vervolgens online jouw profiel na. Jouw vragen staan centraal in het gesprek. De coach helpt jou bij het inzichtelijk krijgen van jouw ontwikkelbehoefte.

Persoonlijke coaching bij Kerngroep

Kerngroep biedt onderstaande mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling:
• Online coachsessie DISC gedrags- en drijfverenprofiel
• Een persoonlijk coachtraject

Neem contact op

persoonlijke-coaching-kerngroep-arnhem
Stil staan bij jouw doorgroeimogelijkheden

Coachsessie DISC gedrags- en drijfverenprofiel

Wil jij de periode waar we nu in zitten benutten om stil te staan bij jouw persoonlijke ambities en doorgroeimogelijkheden? Begin dan met zelfinzicht: Maak een DISC gedrags- en drijfverenprofiel en bespreek deze online na met een van onze coaches. Zij geven jou op basis van jouw analyse inzicht in waar je op dit moment staat. Ook krijg je persoonlijke tips, zicht op jouw ontwikkelpunten en kun je richting geven aan jouw volgende stap in het waarmaken van je dromen en ambities.

Een coachsessie DISC gedrags- en drijfverenprofiel bestaat uit:
• Een DISC gedragsanalyse
• Een drijfverenanalyse
• Persoonlijke online nabespreking van 1,5 uur met een coach

Lees meer over DISC gedragsanalyse

persoonlijke-coaching-omgeving-arnhem
Ook voor jou

Hoe werkt het?

Je ontvangt per mail een persoonlijke uitnodiging om je DISC gedrags- en drijfverenprofiel online in te vullen. Dit kost je ongeveer 20 minuten. Nadat je het hebt ingevuld, ontvang je op werkdagen binnen 24 uur jouw profiel in de mail. We maken een afspraak met je om het profiel online na te bespreken. De nabespreking is 1,5 uur.

De investering voor een DISC gedrags- en drijfverenprofiel, inclusief online persoonlijke nabespreking, is € 495,- excl. BTW.

Stel hier je vraag

persoonlijke-coachsessie-arnhem
Vertrekpunt en doelstelling

Persoonlijk coachtraject bij Kerngroep

In een persoonlijk intakegesprek wordt jouw coachvraag besproken, geanalyseerd en scherp gekregen. Samen met jou wordt het vertrekpunt en de doelstelling afgestemd. Ook is deze intake bedoeld om te bepalen of er een klik is met de persoonlijke coach van Kerngroep.

Een coachtraject van Kerngroep bestaat uit de volgende stappen:
• Intakegesprek voor het bepalen van je coachvraag
• Start van het coachtraject: inzetten DISC gedrags- en drijfverenanalyses
• 3 live-coachings van een dagdeel bij Kerngroep op locatie
• 3 tussentijdse telefonische coach- en afstemmomenten
• Borging en evaluatie

Ontdek de mogelijkheden

coachsessie-arnhem
koppeling aan de dagelijkse praktijk

Onze aanpak

De inhoudelijke coaching is een combinatie van (korte) theorie, bewustwording, inzichts -en ervaringsoefeningen en het koppelen van de inzichten aan de dagelijkse praktijk. Daarnaast is het belangrijk dat voorafgaand en na afloop van elke coaching de meegegeven huiswerkopdracht voor tussendoor serieus en met aandacht wordt uitgevoerd. Hierdoor zal het effect van de coaching een blijvend karakter krijgen.

Het coachtraject duurt ongeveer 3 tot 4 maanden.

Voor wie is onze persoonlijke coaching bestemd?

Onze coachtrajecten zijn voor degene die bereid zijn tijd en energie in hun eigen ontwikkeling te steken. Onze programma’s zijn intensief, soms confronterend maar altijd gericht op het beantwoorden van jouw coachvraag.

Stel hier je vraag

Start jouw ontwikkeling

Meer weten over individuele coaching in Arnhem?

 

Wil je meer weten over een persoonlijk coachingstraject bij Kerngroep en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op. We bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Ik wil meer weten

Interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Kerngroep

0481 – 45 01 60
info@kerngroep.com

Ons adres
Slenkweg 2
6684 DK Ressen
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 17:00

Maandag 8.30-17.00
Dinsdag 8.30-17.00
Woensdag 8.30-17.00
Donderdag 8.30-17.00
Vrijdag 8.30-17.00
Zaterdag 8.30-17.00
Zondag Gesloten