Open- en individuele training

Waarom kiezen voor individuele training?

Alle trainingen van Kerngroep kunnen ook voor individuele deelnemers worden verzorgd. De keuze voor persoonlijke training heeft soms met tijd te maken. De betreffende training vindt bijvoorbeeld pas over enkele maanden plaats en de deelnemer moet nĂș getraind worden. Ook kan het zijn dat slechts enkele onderdelen uit een bepaalde open training voor de deelnemer van toepassing zijn, waardoor het niet het nodig is om aan een volledige open training deel te nemen. Een andere, veel voorkomende vraag, is dat de deelnemer getraind dient te worden in onderdelen uit twee of drie verschillende open trainingen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Informeert u bij Kerngroep naar de mogelijkheden voor uw specifieke individuele training en onze open trainingen.

Aanpak individuele training

De individuele, persoonlijke training is toegespitst op de specifieke ontwikkelbehoefte van de betreffende deelnemer. De trainer van Kerngroep, de deelnemer en zijn of haar leidinggevende stellen een plan van aanpak op: wat zijn de leerdoelen, welk gedrag en welke vaardigheden zijn er nodig om deze te behalen? Ondanks de individuele aanpak is en blijft dit trainen. De trainer legt de theorie uit, laat de deelnemer opdrachten maken, behandelt praktijkcases en doet rollenspellen met de deelnemer om vaardigheden aan te leren en te laten oefenen.

Interesse? Neem contact op
Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op
Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?