Online trainingen

Online training

Online trainingen bij Kerngroep

Kerngroep biedt onderstaande mogelijkheden voor online trainingen en coaching. Ook onze incompany trainingen kunnen online worden gegeven. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Online DISC training

Krijg inzicht in jouw persoonlijke gedragsstijl en leer hoe je jouw communicatie effectiever kunt inzetten. Met de eendaagse online DISC training van Kerngroep krijg je praktische kennis en tips aangereikt waar jij in je communicatie direct je voordeel mee kunt doen. Ook krijg je inzicht in gedragsstijlen van anderen en hoe je anderen op een effectieve manier kunt beïnvloeden. Als je kennis hebt van gedragsstijlen, kun je een ander gemakkelijker begrijpen en daardoor wordt de samenwerking prettiger.

Online drijfveren training

Krijg inzicht in wat jou motiveert en waar je energie van krijgt. Met de eendaagse online drijfveren training van Kerngroep leer je begrijpen waarom je bepaalde zaken heel leuk vindt om te doen en waarom andere dingen je juist zoveel energie kosten. Dat waar je warm voor draait en je bed voor uit komt, zijn aanwijzingen voor datgene waar je je het liefst mee bezig houdt. De tijd vliegt, je kunt er geen genoeg van krijgen en je zit lekker in je vel. Is in je dagelijks leven het tegenovergestelde waar? Ga dan op ontdekking uit en vind je passie!

online coaching

Online coachsessie DISC gedrags- en drijfverenprofiel

Wil jij de periode waar we nu in zitten benutten om stil te staan bij jouw persoonlijke ambities en doorgroeimogelijkheden? Begin dan met zelfinzicht: Maak een DISC gedrags- en drijfverenprofiel en bespreek deze online na met een van onze coaches. Zij geven jou op basis van jouw analyse inzicht in waar je op dit moment staat. Ook krijg je persoonlijke tips, zicht op jouw ontwikkelpunten en kun je richting geven aan jouw volgende stap in het waarmaken van je dromen en ambities.

Online teamontwikkeling met DISC en drijfveren

Hebben jullie als team de behoefte om de samenwerking te verbeteren? Dan hoef je niet te wachten tot je elkaar straks weer fysiek kunt ontmoeten! Ook nu hebben jullie de mogelijkheid om hiermee aan de slag te gaan. Laat een teamprofiel samenstellen op basis van DISC gedrag en drijfveren en krijg zo inzicht in jouw eigen stijl en in die van je collega’s. Met een creatieve online werkvorm maak je vervolgens met jouw collega’s een team SWOT analyse en een actieplan voor de toekomst.

Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over een resultaatgericht programma dat direct toepasbaar is in de praktijk.

Anderen bekeken ook

 • Incompany trainingen

  Incompany trainingen

  Iedere organisatie is uniek en wil zich op een eigen manier ontwikkelen. Onze kracht is het leveren van maatwerk incompany trainingen.

  Lees meer
 • Persoonlijke ontwikkeling

  Persoonlijke ontwikkeling

  Ben je opzoek naar persoonlijke coaching?

  Lees meer

Andere interessante blogs

Bekijk alle blogs
 • De mens als ijsberg: hoe ziet jouw ijsberg eruit?

  Waarom lukt het je niet om een vaardigheid te ontwikkelen?

  Lees meer
 • Kleur bekennen met DISC

  Ken jij de 'kleuren' van jouw teamleden?

  Lees meer
Contact