Maatwerk teamdagen

Inspirerende teamdagen voor jouw team

Is er niet zo veel aan de hand in jouw team en wil je vooral leuke, leerzame en inspirerende teamdagen voor je team organiseren? Aandacht voor elkaar maakt dat er iets gebeurt in de onderlinge samenwerking. Dat lukt met name wanneer een bepaald aspect in de samenwerking, interactie of communicatie wordt verbeterd. Kerngroep denkt graag met je mee voor een passende invulling van teamdagen die teamleden inspireren én het team verder brengen.

Onderwerpen voor teamdagen

De teamdagen worden maatwerk gemaakt en afgestemd op je wensen en behoeften. Je kunt denken aan onderstaande onderwerpen:

Uiteraard is het mogelijk om onderwerpen vanuit onze incompany trainingen te combineren voor de teamdagen.

Waar is ruimte voor verbetering in jouw team?

Wij helpen je graag met teamdagen op maat. Kies een thema dat van belang is voor jouw team. Ook wanneer het niet geheel duidelijk is waar de ontwikkelpunten binnen je team liggen, kunnen wij je ondersteunen. Na de intake ontwikkelen wij een op maat gemaakt programma. De duur van de teamdagen hangt af van de doelstellingen en wordt in onderling overleg afgestemd.

Tijdens de teamdagen werken we met diverse inzichts- en ervaringsoefeningen. Je teamleden leren vooral door zelf te ervaren. Met onze teamdagen kan dat op een leuke, luchtige en veilige manier. Pluk na de teamdagen de vruchten van concrete werkafspraken en individuele acties en kom verder! Kerngroep hecht veel waarde aan borging. Alle teamdagen worden dan ook afgesloten met een evaluatie waarbij doel, proces en borging centraal staat.

Meer informatie over teamdagen

Samen sta je sterker. Wil je meer weten over onze maatwerk teamdagen? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en hoe we jouw teamleden op een interactieve wijze kunnen inspireren.

Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over een resultaatgericht programma dat direct toepasbaar is in de praktijk.

Interessante trainingen

 • Teamontwikkeling door teamcoaching

  Wil je optimaal presteren met jouw team?

  Lees meer
 • Teamontwikkeling: een team met ontbrekende skills

  Hoe krijg je je team bekwaam in de benodigde vaardigheden?

  Lees meer

Andere interessante blogs

Bekijk alle blogs
 • Hoe creëer je vertrouwen in jouw team?

  5 tips hoe je kunt werken aan vertrouwen in je team.

  Lees meer
 • Welke van ‘de 5 frustraties van teamwork’ spelen er in jouw team?

  Welke teamfrustratie heeft de meeste aandacht nodig?

  Lees meer
Contact