Laura van Doorn

Laura is partner en oprichter van Kerngroep. In 1998 begon zij haar carrière als trainer en coach.

Expertisegebieden

In de afgelopen 22 jaar heeft zij veel groepen getraind in communicatie, effectiviteit en commercie. Daarnaast heeft zij als teamtrainer menig team gefaciliteerd in hun ontwikkeling en groei. Ook is zij een ervaren coach voor managers en directeuren die een persoonlijk vraagstuk hebben vanuit de zakelijke context.

De laatste jaren is de focus komen te liggen op het ontwikkelen en begeleiden van teams. Dit doet zij met veel passie, plezier en energie. Zij is gedreven om de uitdagingen in teams naar boven te halen en om te zetten in realistische teamdoelen. Vanuit bewustwording, inzichten, ervaringsoefeningen en het koppelen aan de dagelijkse praktijk faciliteert zij teams in hun groei en ontwikkeling.

Stijl

Haar stijl kenmerkt zich doordat zij snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Daarbij heeft ze een positieve en neutrale houding waarin zij vanuit een natuurlijke nieuwsgierigheid werkt. Zij weet op een prettige wijze een vertrouwenssfeer te creëren. Dit is een voorwaarde voor het werken waarin kwetsbaar durven zijn de sleutel is tot het realiseren van elk doel in ontwikkeling en groei. Ze benadert problemen vanuit het vertrouwen dat er altijd een oplossing is.

Branches

Laura werkt met teams in diverse branches zoals zorginstellingen, gemeenten, semi-overheid, banken, accountants, vastgoed, woningcorporaties, horeca, incasso, ICT, verzekeringen, pensioenfondsen en productiebedrijven.

Laura vertelt over haar passie

“De passie voor mijn vak is ontstaan vanuit de drive om te willen leren. Ik lees heel graag en heb in de afgelopen jaren zelf veel trainingen en opleidingen gevolgd. Ik krijg energie van nieuwe dingen leren, toepassen en ervaren dat het werkt. Daarnaast geeft het verbinden met mensen veel voldoening. Werken met mensen die gemotiveerd zijn om vooruit te komen. Daar word ik blij van!

Een gezegde luidt “Geen pieken zonder dalen.” Ik ken de pieken én de dalen. Het meest heb ik geleerd van de moeilijkste gebeurtenissen in mijn leven: Verlies van dierbaren en het accepteren van de handicaps van mijn kinderen. Een van de lessen die ik daar uithaal is: leren accepteren dat je niet alles in de hand hebt maar dat je wel keuze hebt in hoe je met gebeurtenissen omgaat. De Boeddha zei ooit: “It is your mind that creates the world.” Ik ben ervan overtuigd dat het zo werkt.”

Meer informatie? Neem contact op!

Neem contact met ons op voor meer informatie. We denken graag met je mee over een resultaatgericht programma dat direct toepasbaar is in de praktijk.
Contact