Incompany Training

Kerngroep levert Incompany trainingen bij jou op locatie. Iedere organisatie is uniek en wil zich op een eigen manier ontwikkelen. Daarom verzorgen wij maatwerktrainingen die écht werken en waar de jouw organisatie centraal staat.

De dagelijkse praktijk

Kerngroep stemt de trainingen af op de dagelijkse praktijk in jouw organisatie. Denk hierbij aan situaties die kunnen voorkomen tussen klanten en medewerkers. Wij maken met praktijkvoorbeelden de situaties herkenbaar en leerzaam. Hierdoor kunnen medewerkers nieuw opgedane inzichten direct toepassen. Niet voor niets is een veelgehoorde opmerking aan onze trainers: “Heb je soms bij ons gewerkt? Deze voorbeelden zijn zo herkenbaar!”

Wij ontwikkelen mensen

Onze missie is het op gang brengen van duurzame gedragsveranderingen binnen organisaties. Daarbij ontwikkelen wij mensen vanuit bepaalde waarden en principes. Wij zien elk mens als uniek en vinden authenticiteit belangrijk. Wij zorgen voor een goede en positieve sfeer waaruit gewerkt kan worden. Door actief aan de slag te gaan, leren mensen het meeste is onze ervaring. Wij geloven dan ook in het leren door te doen. Iedereen heeft kwaliteiten van waaruit wij werken. Daarnaast hecht Kerngroep veel waarde aan borging zodat een ontwikkeltraject ook op lange termijn het gewenste succes behaalt.

Ontdek alle Incompany trainingen bij Kerngroep

Kerngroep heeft jarenlange ervaring met het verzorgen van Incompany trainingen. Wij bespreken samen de wensen en stemmen hier de training op af. Wij bieden diverse trainingen zoals communicatietaining, teamontwikkeling, klantgerichtheid en verkoopvaardigheden, persoonlijke effectiviteit, managementvaardigheden en leiderschap. Kijk voor meer informatie bij incompany trainingsprogramma’s van Kerngroep. Wij denken graag met je mee zodat wij met een voorstel kunnen komen die past bij jouw organisatie.

Meer informatie over Incompany Trainingen van Kerngroep

Wil je meer weten over Incompany Trainingen van Kerngroep en wat wij voor jouw team en organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. We praten je graag bij over de mogelijkheden. Ben je benieuwd naar onze werkwijze en de ervaringen van onze klanten, lees dan alvast onze case studies.

Interesse? Neem contact op

Communicatievaardigheden

Teamontwikkeling

Klantgerichtheid en Verkooptechnieken

Effectiviteitstrainingen

Managementvaardigheden

Leiderschap

Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op
Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?