Hoe trainen wij?

(klik op de afbeelding om te vergroten)

Resultaatgericht

Kerngroep traint op een resultaatgerichte manier. Ontwikkeltrajecten worden aangevlogen vanuit de organisatie doelen. Vooraf benoemen we samen de gewenste resultaten. Gedurende het traject vertaal je zelf inzichten en acties naar een ontwikkelplan.

Borging

Na de training begint het pas! Daarom begeleiden we jou en je leidinggevende bij de transfer van de training naar de dagelijkse praktijk. Dit doen we zowel digitaal als fysiek en op een manier die bij jouw organisatie en team past.

De mens als ijsberg

Ieder mens heeft zijn eigen ijsberg en elke ijsberg is anders. Het topje van de ijsberg is zichtbaar. Om te weten wat iemand denkt en voelt moet je onder de waterlijn duiken. Wij helpen je bewust worden van wie je bent, wat je drijft en welke overtuigingen jou helpen of belemmeren. Zodat jij kunt doen wat je wilt.

Breinvriendelijk

Krijg jij ook vaak de beste ideeën tijdens het sporten? Roep je laatste succeservaring eens op, zo’n moment dat alles lukte. Zie, voel, hoor en ruik je het weer? Daarom gebruiken we breinprincipes en raken we je hart. Nieuwsgierig geworden?

Progressiegericht

Wij geloven in het stap voor stap ontwikkelen van mensen. We richten ons kompas op jouw doel en helpen je hier succes in te ervaren. Je leert van eigen en andermans ervaringen, ook buiten de training. Vooruitgang boeken gaat hierdoor bijna vanzelf.

Eigenaarschap

Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden! In onze trainingen kom je vanuit je eigen doel in beweging. Je krijgt ruimte om te experimenteren, je krijgt gericht feedback en je ervaart zelf het succes. Zo kom je zelf tot vervolgacties die werken.

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?