Hoe trainen wij?

Resultaatgericht

Kerngroep traint op een resultaatgerichte manier. Ontwikkeltrajecten worden aangevlogen vanuit de organisatie doelen. Vooraf benoemen we samen de gewenste resultaten. Gedurende het traject vertaal je zelf inzichten en acties naar een ontwikkelplan.

Borging

Na de training begint het pas! Daarom begeleiden we jou en je leidinggevende bij de transfer van de training naar de dagelijkse praktijk. Dit doen we zowel digitaal als fysiek en op een manier die bij jouw organisatie en team past.

De mens als ijsberg

Ieder mens heeft zijn eigen ijsberg en elke ijsberg is anders. Het topje van de ijsberg is zichtbaar. Om te weten wat iemand denkt en voelt moet je onder de waterlijn duiken. Wij helpen je bewust worden van wie je bent, wat je drijft en welke overtuigingen jou helpen of belemmeren. Zodat jij kunt doen wat je wilt.

Breinvriendelijk

Krijg jij ook vaak de beste ideeën tijdens het sporten? Roep je laatste succeservaring eens op, zo’n moment dat alles lukte. Zie, voel, hoor en ruik je het weer? Daarom gebruiken we breinprincipes en raken we je hart. Nieuwsgierig geworden?

Progressiegericht

Wij geloven in het stap voor stap ontwikkelen van mensen. We richten ons kompas op jouw doel en helpen je hier succes in te ervaren. Je leert van eigen en andermans ervaringen, ook buiten de training. Vooruitgang boeken gaat hierdoor bijna vanzelf.

Eigenaarschap

Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd worden! In onze trainingen kom je vanuit je eigen doel in beweging. Je krijgt ruimte om te experimenteren, je krijgt gericht feedback en je ervaart zelf het succes. Zo kom je zelf tot vervolgacties die werken.

Nieuwsgierig naar onze trainingen?

 • Incompany trainingen

  Incompany trainingen

  Iedere organisatie is uniek en wil zich op een eigen manier ontwikkelen. Onze kracht is het leveren van maatwerk incompany trainingen.

  Lees meer
 • Training Feedback geven en ontvangen

  Hoe kun je de onderlinge samenwerking verbeteren met feedback?

  Lees meer

Andere interessante blogs

Bekijk alle blogs
 • Een training voor je team? Dit is waarom het niet werkt…

  Waar heb je rekening mee te houden als je gaat investeren in de ontwikkeling van jouw team?

  Lees meer
 • Waarom borging essentieel is voor ontwikkeltrajecten

  Hoe krijg je blijvend resultaat?

  Lees meer
Contact