Tatsiana van Neerbos

Tatsiana van Neerbos

Sinds november 2015 ben ik werkzaam bij Kerngroep Training & Consulting. Mensen inspireren, ontwikkelen en coachen is mijn passie. Ik verzorg maatwerk trainings- en coachingstrajecten en ben gecertificeerd DISC trainer.

Interesse? Neem contact op

Stijl

Het is mijn dagelijkse passie om mensen inzicht te geven in persoonlijke kwaliteiten en op basis daarvan verder te ontwikkelen. Dit doe ik met oprechte interesse en respect voor de ander. Samen doelen stellen en stapsgewijs werken aan de voortgang. Het ervaren van succesmomenten geeft zelfvertrouwen voor de volgende nieuwe stap. Uitgaan van je eigen kwaliteiten helpt je om je verder te ontwikkelen en je identiteit te behouden. Hierin begeleid ik je graag. Dit geeft me veel energie en is mijn bron van inspiratie.

Woorden die passen bij mijn stijl zijn: energiek, betrokken, confronterend en resultaatgericht.

In mijn maatwerktraining- en coachingstrajecten ga ik met je opzoek naar je kwaliteiten en hoe je deze effectief kunt inzetten. De sleutel tot succes is het doen. We weten vaak te vertellen hoe we iets moeten aanpakken, maar het daadwerkelijk uitvoeren in de praktijk blijkt vaak lastiger dan gedacht. Van nature vervallen we snel in oude en ineffectieve gewoontes. Deze ga ik met je doorbreken door je te laten ervaren welk gedrag negatief én positief effect heeft. Hoe? Gewoon door het te doen en door samen te ontdekken wat wel en niet werkt. Hierdoor leer je je eigen ineffectieve gedrag te herkennen, erkennen en om te zetten naar effectief gedrag. Deze succesmomenten geven je zelfvertrouwen om het vervolgens effectief toe te passen in de praktijk.

Expertisegebieden

Maatwerkprogramma’s in vaardigheden en coaching op gebied van communicatie, samenwerking, persoonlijke effectiviteit, verkoop en advies. Ik werk voor professionals die werkzaam zijn in advisering, sales, communicatie, customer service of als teamleider.

Branches

Ervaring in: gezondheidszorg, groothandel, horeca, verzekeraars en bancaire sector.

Contactgegevens

06 30 66 73 02
t.vanneerbos@kerngroep.com
https://www.linkedin.com/in/tatsianavanneerbos

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?