Natascha Vendel

Wat me elke keer weer inspireert, is om mensen en teams te zien groeien! Ik zie het als mijn uitdaging om mensen hierbij te begeleiden, in een individueel traject, training of tijdens teamcoaching.

Sinds 2011 ben ik werkzaam bij Kerngroep Training & Consulting als trainer-coach. Ik verzorg maatwerk trainings- en coachingstrajecten. Ook begeleid ik mensen met een persoonlijke coachvraag en teams met een ontwikkelvraag. Ik ben gecertificeerd MDI- en PPA-consultant.

Interesse? Neem contact op

Stijl

Als mens en als coach ben ik gedreven, betrokken en oprecht geïnteresseerd in wat de ander drijft. Ik ga nooit zomaar aan de slag; het eerste gesprek is altijd een onderzoekend kennismakingsgesprek met een analyse en stappenplan als uitkomst. Wat komt er allemaal op je af? Wat wil je leren of ontwikkelen, met welk doel en resultaat? Kortom, een zorgvuldige intake zodat duidelijk wordt welke mogelijkheden je hebt om je doel te bereiken. Hierin ben ik nieuwsgierig en geef ik terug wat ik zie, hoor en bemerk. Op die manier komen we snel tot de kern waardoor jij meer inzicht krijgt in wat je aan kunt pakken om beweging te creëren.

Als ik kijk naar hoe ik zelf in het leven sta, dan is dat wat je doet, goed doen een van mijn credo’s. Ik houd ervan om kwaliteit te leveren. Ook eigenaarschap heb ik hoog in het vaandel staan; ik geloof dat we onze eigen keuzes maken, bewust of onbewust. Toch is die keuzevrijheid niet altijd makkelijk. Als coach onderzoek ik met je hoe jij wilt dat je nieuwe situatie eruit ziet. Dan ontstaat er weer ruimte om te bewegen. Door te bewegen zie je nieuwe dingen, krijg je een ander perspectief en kom je makkelijker in contact met je gevoel of dat wat voor jou van belang is.

Wat me elke keer weer inspireert, is om mensen en teams te zien groeien! De kern van groeien zit voor mij in het leren van ervaringen waardoor je anders over dingen gaat denken of anders gaat handelen. Zo groei je als mens en als professional waardoor je meer succes hebt in je vak of meer bijdraagt aan een team. Daarbij geloof ik dat iedereen meer kan dan hij denkt en dat je als mens nooit bent uitgeleerd. Ik zie het daarom als mijn uitdaging om mensen hierbij te begeleiden zodat ze vooruit komen in de door henzelf gewenste richting. In een individueel traject of tijdens teamcoaching.

Expertisegebieden

Maatwerkprogramma’s om mensen en teams te helpen tot een transitie of ontwikkeling te komen zijn mijn specialiteit. Hierbij richt ik me op samenwerking, communicatie, verkoop en advies en persoonlijke effectiviteit.

Professionals die werkzaam zijn in advisering, sales, communicatie, marketing, customer service of als manager/teamleider.

Branches

Ervaring in/met: uitgeverij, reisbranche, retail, agri, bouw en infra, gezondheidszorg, woningcorporaties, food service en de bancaire sector.

Contactgegevens

0481 45 01 06
info@kerngroep.com

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?