Martijn Nas

PEP staat voor Passie, Energie & Plezier. Wanneer medewerkers doen wat ze Plezier oplevert en waar ze Energie van krijgen, dan hebben ze zeker Passie voor hun taak. Ook voor mij is dit zo. Werken vanuit m’n PEP helpt mij om creatief te zijn in mijn werk en maakt dat ik gedreven kan zijn in de ontwikkeling van anderen en mijzelf. Het maakt dat ik mijn “lat” altijd hoger zal leggen!

De rode draad door mijn carrière is discipline en uitdaging. Daardoor ben ik continu op zoek naar dé formule om een gedisciplineerde uitvoering van de opdracht te bewerkstelligen. Als professionele topsporter was het voor mij een natuurlijke constante om mezelf en mijn omgeving uit te blijven dagen. Zelf ben ik er al jaren van overtuigd dat nog nooit iemand hoger is gaan springen door de lat lager te leggen.

Interesse? Neem contact op

Stijl

Mijn trainingen worden ervaren als zeer dynamisch, actief en met veel praktijkvoorbeelden. Deelnemers ervaren bij de training veel energie en actie. Dit komt door mijn vaak korte uitleg van theoretische modellen, die snel opgevolgd worden door energieke ‘bewustwordings’ oefeningen, verpakt in veel praktijkvoorbeelden.

Expertisegebieden

Internationale management- en leiderschapsprogramma’s, teamontwikkeling, persoonlijke coaching en maatwerkprogramma’s in vaardigheden op het gebied van communicatie, verkoop en advies. Graag werk ik met gedreven en geëngageerde professionals, zowel voor het senior leidinggevend kader als de daarbij behorende teams.

Branches

Ervaring in/met: commerciële maakbedrijven en handelsondernemingen, bancaire sector, telecom, overheid, verzekeraars en pensioenfondsen.

Contactgegevens

06 54 93 38 88
m.nas@kerngroep.com
https://www.linkedin.com/in/martijnnas/

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?