Laura van Doorn

Laura van Doorn

Ik geloof dat mensen succesvol zijn als ze doen waar ze plezier in hebben. Voor mij is dit ook zo. Ik houd van mijn werk. Het geeft mij de passie en energie die mij helpen om creatief in mijn werk te zijn en bezig te blijven met ontwikkeling van anderen en van mijzelf. Al ruim 16 jaar ben ik trainer en coach. Een rode draad door de jaren heen is dat ik continu op zoek ben en mezelf uitdaag om trainingen en coachings te verfijnen en te vernieuwen met andere oefeningen en technieken. Waar ik het meest van geniet is als de mensen waar ik mee werk, progressie boeken en zichtbaar plezier hebben in de stappen die ze voorwaarts zetten. Naast maatwerk trainingstrajecten en coaching op de werkplek, houd ik me graag bezig met persoonlijke coaching. Ook ben ik gecertificeerd MDI consultant  en NLP Practitioner.

Interesse? Neem contact op

Stijl

In mijn trainingen en coachings ga ik uit van de kracht van mensen. Ik geloof niet in focussen op wat niet goed gaat. Veel belangrijker is: Wat kun je al, wat is er al, waar ben je goed in? Daar ligt namelijk de sleutel van je succes. Vanuit je kwaliteiten groeien geeft zelfvertrouwen en zorgt voor een blijvende gedragsverandering die verankert ligt in jezelf.

Mijn trainingen en coachings zijn dynamisch, actief en aangepast aan dat wat nodig is in het moment. Korte uitleg van theoretische modellen gevolgd door bewustwordingsoefeningen, inzichtsoefeningen en praktijkoefeningen. De richting die ik kies is om de mensen waar ik mee werk succesmomenten te laten ervaren waardoor ze weten dat ze deze nieuw aangeleerde vaardigheid, dit nieuwe gedrag in kunnen zetten en dat straks dus ook kunnen op hun werk en in alle andere momenten waarin het wenselijk is. Succesmomenten geven zelfvertrouwen!

Expertisegebieden

Persoonlijke coaching, teamontwikkeling, management- en leiderschapsprogramma’s, maatwerkprogramma’s in vaardigheden op het gebied van communicatie, verkoop en advies en persoonlijke effectiviteit. Ik werk voor professionals die werkzaam zijn in de advisering,  sales, communicatie en zorg.  Zowel voor teams als het leidinggevende kader.

Branches

Ervaring in/met: bancaire sector, gezondheidszorg, vastgoed, woningcorporaties, horeca, incasso, verzekeraars en pensioenfondsen.

Contactgegevens

06 50 22 84 08
L.vandoorn@kerngroep.com
https://www.linkedin.com/profile/view?id=5260554

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?