Eva de Ridder

Eva van de Ridder

Sinds 2006 ben ik met ontzettend veel plezier werkzaam als trainer-coach op het gebied van gedrag- en gedragsveranderingen binnen het bedrijfsleven. In 2011 ben ik bij Kerngroep Training & Consulting als trainer- coach begonnen.  Ik verzorg maatwerk trainings- en coachingstrajecten, persoonlijke coaching en ben gecertificeerd MDI-consultant voor DISC-gedrags en drijfverenanalyses.

Interesse? Neem contact op

Stijl

Dagelijks raak ik geïnspireerd en geïntrigeerd door de mens en wat hen drijft en bezig houdt. Als trainer en coach ben ik nieuwsgierig en oprecht geïnteresseerd in de mens, ik bevraag en confronteer deelnemers daarom ook graag op een positieve kritische manier. Met respect, openheid, verwondering, humor, inlevingsvermogen en concrete voorbeelden.

Het is mijn passie om deelnemers vanuit zelfinzicht  en eigen kracht in beweging te brengen en hen helpen ontwikkelen richting hun doel. Deelnemers die gemotiveerd  vanuit het positieve, denkende in kansen en mogelijkheden aan de slag gaan met hun ontwikkelpunten is hetgeen wat mij voldoening en energie geeft.

Deelnemers ervaren mijn trainingen en coaching als persoonlijk passend, zeer praktisch toepasbaar en positief van aard. Een deelnemer gaat op basis van de eigen uitgangspositie aan het werk in een veilige omgeving waar ervaren en ontwikkelen centraal staat.

Expertisegebieden

Maatwerkprogramma’s over presentatievaardigheden, communicatie, coaching, verkoop en advies, management,  teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit zijn mijn specialiteit. Professionals die werkzaam zijn in advisering, sales, communicatie, customer service, als projectleider, of als manager/teamleider.

Branches

Ervaring in/met: Detachering, uitzendbranche, Industrie, Chemie, Techniek, WTB, Bouw- en Civiele techniek, retail,  financiële en bancaire sector.

Contactgegevens

06 25 01 95 29
e.vanderidder@kerngroep.com
https://www.linkedin.com/profile/view?id=20255830

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?