Communicatietraining

Haal meer uit uw communicatieve vaardigheden met een training van Kerngroep

Communicatie gaat over het in contact zijn met de ander. Wat neem je waar bij de ander, wat zegt de ander en ook: wat zegt de ander niet? Het vraagt veel van u: echt luisteren, goed doorvragen om te achterhalen wat de ander precies bedoelt en ook het zorgvuldig verwoorden van uw boodschap. Wilt u zich losmaken van ingesleten gewoontes in uw communicatie en de effectiviteit van uw communicatie vergroten? Lees hier hoe u uw communicatiekracht kunt versterken met een communicatietraining van Kerngroep.


Haal meer uit uw communicatie!

Communicatie kent vele aspecten. Vandaar ook dat het aanbod op dit gebied divers is.  Zo kunt u uw zelfinzicht over uw communicatiestijl vergroten door te starten met een DISC gedragsanalyse. Hiermee brengt u uw eigen gedragsstijl in kaart en krijgt u inzicht in uw sterke kanten in communicatie, uw valkuilen en ontwikkelpunten. In de training Herkennen van en Inspelen op gedrag van Anderen leert u vervolgens hoe u uw eigen communicatie effectief in kunt zetten bij de verschillende gedragsstijlen. Een andere training is Feedback geven en ontvangen. In deze training ervaart u hoe u oprechte feedback kunt geven die niet als een kunstje voelt maar past bij uw stijl van communiceren.  Kijk bij onze trainingen voor een volledig overzicht van al onze communicatietrainingen.

 

Branchegerichte communicatietraining

De trainingen van Kerngroep worden op maat gemaakt. U  zult in de training uw eigen dagelijkse praktijk herkennen omdat de voorbeelden en de praktijkoefeningen vanuit uw eigen werkveld komen. Samen met u onderzoeken we de ontwikkelvraag en leggen we de door u geformuleerde doelstellingen vast. Wij zorgen er vervolgens voor dat het ontwikkelprogramma hierop naadloos aansluit. Kerngroep heeft jarenlange trainings en coachingservaring in verschillende branches zoals:

  • Technische sector (projectleiders, inspecteurs, engineers, accountmanagers, adviseurs);
  • Industrie;
  • Financiële dienstverlening (banken, verzekeraars, incassobureaus, accountants, financiële instellingen;
  • Woningcorporaties, Makelaardij;
  • Zorgsector, Zorg gerelateerde organisaties (consulenten, adviseurs, projectleiders, teamleiders, management);
  • Groothandelsbedrijven, Technische Groothandel;
  • Horeca.

Bedrijven en organisaties uit andere branches zijn natuurlijk ook van harte welkom. Onze trainers creëren een veilige omgeving voor de deelnemers, waardoor ze net een stapje verder durven te gaan dan zij gewend zijn te doen. Wij verzorgen communicatietrainingen zowel incompany als op elke andere gewenste locatie. Meer weten over de communicatietrainingen van Kerngroep Training & Consulting? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

 

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?