Kerngroep

Kerngroep

Communicatietraining Nijmegen

Beter worden in communicatie?

×
communicatietraining-nijmegen
Versterk jouw team

Haal meer uit je communicatieve vaardigheden met een training van Kerngroep

Kerngroep verzorgt maatwerk incompany communicatietrainingen voor teams in en rondom Nijmegen. Communicatie gaat over het in contact zijn met de ander. Wat neem je waar bij de ander, wat zegt de ander en ook: wat zegt de ander niet? Het vraagt veel van je: echt luisteren, goed doorvragen om te achterhalen wat de ander precies bedoelt en ook het zorgvuldig verwoorden van jouw boodschap. Wil je met jouw team effectiever leren communiceren? Wil je de ingesloten gewoontes in de communicatie doorbreken? Versterk de communicatiekracht van jouw team met een communicatietraining van Kerngroep.

Schrijf je team in

resultaat-communicatietraining-nijmegen
Samen tot reultaat

Resultaat

Communicatie kent vele aspecten. Vandaar ook dat het aanbod op dit gebied divers is. Zo kun je je zelfinzicht over jouw communicatiestijl vergroten door te starten met een DISC gedragsanalyse. Hiermee breng je je eigen gedragsstijl in kaart en krijg je inzicht in jouw sterkte kanten in communicatie, valkuilen en ontwikkelpunten. Alle communicatietrainingen die Kerngroep aanbiedt zijn maatwerk en worden afgestemd op jouw organisatie, team, situatie en doelen. Je kunt de communicatieve vaardigheden van je team versterken met onderstaande trainingen van Kerngroep:

 • Telefoontraining: Hierbij word je je bewust van je communicatie in het klantcontact en hoe je nog professioneler en klantgerichter kunt telefoneren.
 • Training Feedback geven: In deze training ervaar je hoe je oprechte feedback kunt geven die niet als een kunstje voelt maar past bij jouw stijl van communiceren.
 • Training Effectiever communiceren met DISC gedragsstijlen: Hierbij leer je hoe je verbinding kunt maken en behouden met elke DISC gedragsstijl.
 • Training Adviesvaardigheden: Hier leer je hoe je een stevige sparringspartner wordt voor jouw klanten.
 • Salestraining: In deze training leer je hoe je meer uit je klantcontacten kunt halen, door goed te luisteren, latente klantbehoefte te achterhalen en verdiepende vragen te stellen.
 • Training Omgaan met klachten: In deze training leer je hoe je klachtenbehandeling op een mensgerichte manier kunt oppakken.
 • Training Ambassadeurschap: De training ambassadeurschap gaat over trots zijn op de organisatie. Medewerkers worden zich bewust van hun rol als ambassadeur en hoe ze daar invulling aan kunnen geven.

Ontdek meer over onze trainingen

branchegerichte-communicatietraining-nijmegen
Jarenlange ervaring

Branchegerichte communicatietraining in Nijmegen

De trainingen van Kerngroep zijn maatwerk trainingen. In de trainingen herken je je eigen dagelijkse praktijk omdat de voorbeelden en de praktijkoefeningen vanuit jouw eigen werkveld komen. Samen met jou onderzoeken we de ontwikkelvraag van jouw team en stemmen we samen de doelstellingen vast. Wij zorgen er vervolgens voor dat het ontwikkelprogramma hierop naadloos aansluit. Kerngroep heeft jarenlange trainings- en coachingservaring in verschillende branches zoals:

 • Technische sector (projectleiders, inspecteurs, engineers, accountmanagers, adviseurs)
 • ICT
 • Industrie
 • Financiële dienstverlening (banken, verzekeraars, incassobureaus, accountants, financiële instellingen)
 • Woningcorporaties, Makelaardij
 • Zorgsector, Zorg gerelateerde organisaties (consulenten, adviseurs, projectleiders, teamleiders, management)
 • Groothandelsbedrijven, Technische Groothandel
 • Non-profit: Bibliotheken, Gemeentes

Contact

Communicatietraining nijmegen header

Meer weten?

Meer informatie over de communicatietrainingen van Kerngroep?

 

Bedrijven en organisaties uit andere branches zijn natuurlijk ook van harte welkom. Onze teamtrainers creëren een veilige omgeving voor de deelnemers, waardoor ze net een stapje verder durven te gaan dan zij gewend zijn te doen. Wij verzorgen communicatietrainingen zowel incompany bij jouw bedrijf in Nijmegen als op elke andere gewenste locatie. Meer weten over de communicatietrainingen van Kerngroep? Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

Contact

Interesse gewekt?

Vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 24 uur contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Kerngroep

0481 – 45 01 60
info@kerngroep.com

Ons adres
Arnhemsestraatweg 19
6881 NB Velp
Routebeschrijving

Openingstijden

* Telefonisch bereikbaar tot 17:00

Maandag 8.30-17.00
Dinsdag 8.30-17.00
Woensdag 8.30-17.00
Donderdag 8.30-17.00
Vrijdag 8.30-17.00
Zaterdag 8.30-17.00
Zondag Gesloten