Coach de Coach Programma

Verbeter de kwaliteit en impact van je eigen coaching

Je medewerkers of collega’s coachen op vaardigheden en competenties is één. Maar hoe blijf je zelf als coach scherp? Het effect van de coaching van je medewerkers of collega’s wordt bepaald door de kwaliteit van jouw coaching. Hoe beter je kunt coachen, hoe beter jouw medewerkers zich ontwikkelen, hoe groter het teamresultaat. Wil je jouw coachingskwaliteiten inzichtelijk krijgen of verbeteren? Met het Coach de Coach programma van Kerngroep Training & Consulting kom je verder.

Wat ga je leren en hoe?

Met dit programma word je nog bedrevener in het voeren van coachgesprekken, functioneringsgesprekken, werkoverleggen, vergaderingen, maar ook in slecht-nieuwsgesprekken en het omgaan met weerstand. Aangezien 70% van alles wat je leert in de praktijk plaatsvindt, wordt ook jij gecoacht op je werkplek. Je coacht je medewerkers zoals altijd en een coach van Kerngroep observeert de kwaliteit van jouw coachgesprek. We geven je daarna feedback over hoe je je impact binnen het gesprek of overleg kunt vergroten. Hoe lang het coachprogramma duurt ligt aan je ervaring en niveau als coach. Dat kan variëren van een dagdeel tot 10 sessies over een heel jaar. Lees hieronder meer over de inhoud van het Coach de Coach Programma.

Interesse? Neem contact op

Resultaat van Coach de Coach Programma

U bepaalt zelf het doel en resultaat van Coach de Coach Programma. De effectiviteit van coaching is afhankelijke van verschillende factoren. We houden rekening met uw ontwikkelingsfase en capaciteiten. Samen met uw Coach laten we u groeien naar uw doelstellingen.


Download de brochure
Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op

Onderwerpen Coach de Coach Programma

Kerngroep coacht coaches op hun kwaliteiten in velerlei soorten gesprekken. U kunt daarbij naast het coachen op coachgesprekken, denken aan Coaching van management tijdens functioneringsgesprekken, werkoverleggen en vergaderingen. Maar ook bij het voeren van slecht-nieuwsgesprekken.


Download de brochure
Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op

Werkwijze Coach de Coach Programma

Tijdens een Coach de Coach Programma wordt u als coach gecoacht op uw werkplek. Immers, ook voor managers, coaches en mentoren geldt dat zij 70% van hetgeen dat zij leren in de praktijk plaatsvindt. Uw coachingskwaliteiten staan tijdens het Coach de Coach Programma centraal.

Uw coachingskwaliteiten staan tijdens het coach de coachprogramma centraal. Als coach luistert u mee met een klantgesprek gevoerd door uw medewerker of collega. Na afronding van het fysieke gesprek, coacht u uw medewerker of collega zoals u dat doorgaans ook doet. Bij dit coachgesprek sluit de Kerngroep coach aan. Hij of zij observeert de kwaliteit van uw coachgesprek. Na afronding van dit gesprek, krijgt u gerichte feedback over uw coachgesprek. U leert hierbij hoe u de kwaliteit en impact van uw coachgesprekken kunt vergroten.

 

 


Download de brochure
Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op

Duur Coach de Coach Programma

De duur van een coach de coachprogramma is afhankelijk van uw ervaring en niveau als coach. Ook kan het zijn dat u gecoacht wilt worden op specifieke onderdelen uit uw coaching, zoals het omgaan met weerstand tegen coaching. Een coach de coachprogramma is dan ook altijd maatwerk op uw situatie afgestemd. Dit kan variëren van een sessie van een dagdeel tot 10 sessies verspreid over een heel jaar.

 


Download de brochure
Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op

Competenties

Kerngroep coacht coaches op verschillende gebieden. Denk aan Coachen op Coach gesprekken, Coaching van management tijdens functioneringsgesprekken, werkoverleggen en vergaderingen, maar ook bij het voeren van slecht-nieuwsgesprekken.

 


Download de brochure
Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op
Snel, eenvoudig en vrijblijvend offerte aanvragen voor
  1. Naam *

  2. Organisatie

  3. E-mailadres *

  4. Telefoonnummer

  5. Aantal personen

  6. Datum


Eva de Ridder

Eva van de Ridder
Trainer / Coach

Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?
coach-de-coach-programma