Referenties

Case studies door Kerngroep Training en Consulting

Om je inzicht te geven in onze werkwijze en de resultaten die wij daarmee behalen kun je hier enkele case studies bekijken. Hierin vertellen onze trainers wat de vraag en daarmee het uitgangspunt vanuit de klant was, welk trainings- en coachingstraject zij hiervoor hebben ingezet en welke resultaten hieruit zijn voortgekomen. Klik op onderstaande case studies om meer te lezen:

Deze klanten gingen je al voor:

 

Dit zeggen onze klanten over ons

Gastouderbureau ViaViela

“Afgelopen jaar heeft het team sales support een teamcoachingstraject gevolgd onder leiding van Laura van Doorn. Na een reorganisatie waren teamleden uit verschillende afdelingen bij elkaar gekomen, aangevuld met nieuwe collega’s. Daarnaast waren op deze afdeling taken samengevoegd die voorheen binnen verschillende functies binnen de organisatie lagen. De samenwerking binnen het team was slecht en de ontevredenheid van medewerkers was hoog. Tijdens de eerste intake viel de negatieve sfeer en houding binnen het team direct op voor Laura. Ze ging hier op een hele goede manier mee om. Was respectvol en luisterde goed, maar sprak ook direct aan daar waar dat nodig was. Dit resulteerde direct in een houding waarbij alle teamleden naar hun eigen aandeel in dit proces keken. Gedurende het traject hebben de teamleden inzicht gekregen in hun eigen gedrag en dat van collega’s. En patronen die hier uit voortkomen. Vorige maand hebben we het traject afgesloten. De open, positieve sfeer was duidelijk voelbaar tijdens deze meeting. En niet alleen daar, maar elke dag ook op kantoor. Het team is enorm gegroeid. En heeft veel meer geleerd niet naar de omgeving te kijken en daar problemen neer te leggen, maar vooral naar zichzelf en de eigen rol in zaken. En niet te oordelen naar elkaar, maar te onderzoeken, te luisteren en proberen te begrijpen waarom een ander iets doet. Laura heeft gedurende het traject de rol genomen van procesbegeleider. Ze toont een grote mate van flexibiliteit en kan direct inspelen op zaken die zich op dat moment voordoen. Daarnaast heeft hele team Laura direct het vertrouwen gegeven, doordat ze zonder oordeel en met respect voor iedereen aan de slag ging. Wij zijn enorm blij dat wij Laura hebben gevraagd dit traject te begeleiden, de doelstelling is meer dan behaald!”

Rene Schreuder, Directeur Dixi Sanitary Services

“Kerngroep.. de naam zegt het al. Door de persoonlijke aanpak komen ze snel tot de kern van de zaak. De behoefte van de klant staat centraal maar ook, en dat is minstens zo belangrijk, die van de deelnemers. Ieder mens is anders en Kerngroep weet juist dat optimaal te benutten. Een training die, naast kennis en inzicht, de medewerkers ook meer zelfvertrouwen heeft gegeven.”

Onze trainers aan het werk

Om energie van te krijgen! Laura, Eva en Martijn een knallende training voor het Flex Force team van de Volksbank.

 

Natascha Vendel is bij Area en laat samen met de deelnemers de kernwaarde innovatie tot leven komen! Zo leert ze medewerkers en managers hoe ze creatief kunnen denken.

 

Tatsiana van Neerbos laat de Support Consultants van 4PS brainstormen over hoe je klantgericht communiceert. Door klantsituaties met elkaar te oefenen gaan ze met hele praktische handvatten en concrete tips weer richting de werkvloer om hun klanten telefonisch optimaal te ondersteunen bij software problemen.

 

Natascha Vendel doet een APK voor de samenwerking met Adviseurs Dagelijkse Bankzaken Rabobank Noord Veluwe. Energieke avond die inzichten en acties opleverde om het samen nog beter te doen.

Interesse? Neem contact op
Ja, ik wil meer weten over de ontwikkelprogramma's van Kerngroep Neem contact op
Waarom kiezen voor Kerngroep?
Focus op resultaat

Uw visie en ambities zijn voor ons de stip op de horizon. Onze interventies leveren zichtbaar resultaat in de gewenste richting.

Verrassend betrokken

Betrokken vanaf intake tot na de borging. U kunt altijd terecht voor advies of een gesprek.

Professioneel ontwikkelen

Ontwikkeling volgens bewezen methodieken en interventies door gecertificeerde professionals.

Wilt u meer weten? Bel (0481) 45 01 60
Maandag - Vrijdag 08.30 - 17.30 uur
Wie zijn u zoal voorgegaan?